VanDientjes

De VanDientjes is een gezin uit Delfgauw, bestaande uit vader Vincent, moeder Suzanne en zoonlief Hugo. Wij zijn al een hele tijd bevriend met dit geo-stel en zij zijn er bovendien verantwoordelijk voor dat wij nu verslaafd zijn geraakt aan het Geocachen. Tijdens een weekend weg in Drenthe hebben zij ons kennis laten maken met dit fenomeen en daarna was het helemaal mis. Wij gaan regelmatig samen op pad en je zult ze regelmatig in de blogjes tegen gaan komen.

Meer weten?

Wil je meer weten van Team vanDientjes dan kun je hun profiel bekijken op Geocaching.com door op onderstaande banner te klikken.

Profile for vanDientjes

Team Jamychov’s

Team Jamychov’s bestaat uit Rob en Melinda. Melinda is een oud collega van Patricia en is tegenwoordig samen met Rob woonachtig in het mooie en vol met caches liggende Tsjechië. Rob en Melinda zijn dus enige jaren geleden naar Tsjechië getrokken, het land waar ze al jaren helemaal stapel verliefd op waren. Ze hebben daar een groot huis gekocht en leven een heerlijk leven, met veel fietsen en hiken en natuurlijk Geocachen in het prachtige omgeving van hun thuisplaats Brniště. In oktober zijn wij in Tsjechie geweest en hebben daar een geweldige week samen doorgebracht met Rob en Melinda. We hebben vele mooie tochten gemaakt en geweldig leuke caches gevonden. Vol avontuur! Ook dit jaar staat er weer een vakantie samen met Rob en Melinda gepland. In het najaar zullen we een ‘cache’vakantie in Duitsland gaan houden.

Meer weten?

Wil je meer weten van Team Jamychov’s dan kun je hun profiel bekijken op Geocaching.com door op onderstaande banner te klikken.

Profile for team jamychov's