hofje van pauw 3

Vanmiddag begon niet zoals je wil eigenlijk….namelijk bij de tandarts, Kris en Ralf waren de gelukkigen vandaag. Gelukkig was dat snel achter de rug en konden we weer plezier gaan maken. Plezier maken voor ons is de laatste tijd heel vaak geocachen. Aangezien we toch in de stad waren hebben we daar een paar leuke caches opgepikt. We begonnen bij het hofje van Pauw, wat is dit toch een prachtig stukje natuur zo midden in de stad. De rust is echt geweldig. We hebben direct maar gebruik gemaakt van deze zaligheid door even te eten en drinken. Daarna nog een speculaasmachine bezocht en toen was het toch echt weer tijd om de natuur op te zoeken. Snel door naar de Delftse Hout. Daarna nog door naar Delfgauw en dan langzaam weer naar huis. Het werd uiteindelijk toch nog een heerlijke middag met een score van 7 gevonden caches.

hofje van pauw 2
hofje van pauw 1
Het hofje van Pauw is echt een must see voor iedereen die gaat Geocachen in Delft. Wat een prachtig stukje Delft is dit.
Genieten
Volgens mij had Kris het wel naar zijn zin. Eerst verwend met een ijsje van Beaart en daarna lekker klimmen en ff een hutje bouwen ­čśë
Biesland
Wat heeft Nederland nog een hoop mooie verstopte plekjes waar je echt tot rust kunt komen, zelfs in de Randstad.
biesland 2
Je kunt een vervelendere plek treffen om even te pauzeren.