Beware of Sharkie

0
Kilometer afgelegd
Deze trackable is van start gegaan in Nederland en daarna uitgezet in Griekenland. De opdracht die meegegeven is: Zoveel mogelijk mooie plekjes aan meren en/of zee te krijgen. En hier een foto van te maken.
Beware of Sharkie

Edelsteentje

0
Kilometer afgelegd
De naam van deze trackable is ontstaan door een combinatie van betekenissen van Patries d’r voor en achternaam. De engelse vertaling is Gemstone, dat is de reden waarom we deze trackable over de hele wereld willen laten schijnen.
Edelsteentje

Fugitive

0
Kilometer afgelegd
Fugitive is de Trackable van vader Ralf en is ontsnapt uit Delft en wil daar zo ver mogelijk vandaan blijven. Hij is het Nederlandse weer ook wel een beetje zat en zou graag naar wat warmere oorden vertrekken. Maar het belangrijkste is dat hij zo veel mogelijk verplaatst word! Hij is in ieder geval goed van start gegaan en is nu lekker aan het hiken in Ierland.
fugitive

Wooden shoes

0
Kilometer afgelegd
Deze trackable heeft zijn roots in Delft liggen. En wat is er toepasselijker voor een trackable uit Delft dan Delfts Blauwe klompen. Over de hele wereld hebben mensen Delfts Blauw in hun huizen staan. Het is de bedoeling dat mensen een foto maken van deze trackable met iets van Delfts Blauw.
Woodenshoes

Kungfu Panda

0
Kilometer afgelegd
In de herfstvakantie van 2014 hebben wij een bezoek gebracht aan vrienden (Team Jamychov) in Tsjechie en hebben toen samen deze trackable de wereld in gezonden. Hij wil graag in de natuur zijn, dus de trackable moet zo veel mogelijk in de buurt van groen geplaatst worden.
kungfu panda

Pino

0
Kilometer afgelegd
In de herfstvakantie van 2014 hebben wij een bezoek gebracht aan vrienden (Team Jamychov) in Tsjechie en hebben toen samen deze trackable de wereld in gezonden. Het is de bedoeling dat Pino zo veel mogelijk plaatsen bezoekt.
pino